HÍREK

Ígéretünknek megfelelően a PHARMINDEX Mobil Androidos verziója után mától a megújult alkalmazást frissíthetik és használhatják az iOS operációs rendszerű készülékkel rendelkező felhasználóink. A letisztult és átlátható kezelőfelület, a gyors és egyszerű frissítés, valamint az adatbázis kibővítése is szerepel a számos frissítés között, melyeket fejlesztőink az új verzió elkészítése során alkalmaztak.

 

Az alkalmazás használata a PHARMINDEX regisztrációs rendszeren alapszik: a felhasználó bejelentkezését követően az alkalmazás az előfizetés lejártáig szinte automatikusan működik és frissül, illetve megújítás esetén is fennakadás nélkül lehet használni a megújult PHARMINDEX Mobilt. Az alkalmazás újdonsága, hogy most gyógyszerek mellett a gyógyászati segédeszközök, tápszerek és étrend-kiegészítők adatai is elérhetők.

 

Ha még nem rendelkezik előfizetéssel, próbálja ki termékünket minta-adatbázissal, mely ingyen letölthető:

iOS – Apple iTunes App Store

 

A könnyű kezelés lehetővé teszi többek között a név, hatóanyag, gyártó, ATC- és BNO-kód, a gyógyszer külalakja, illetve egészségügyi jogcím szerinti gyors keresést. A PHARMINDEX Mobil menüsora a képernyő bal felső sarkában található menü gomb segítségével hívható elő, így a gyors keresés és a kedvenc termékek mindig könnyen elérhetők maradnak.

 

További részletek itt olvashatók: https://www.pharmindex.hu/termek/pharmindex-mobil/