PHARMINDEX Mobil

10 980 Ft15 980 Ft + ÁFA

PHARMINDEX® Mobil alkalmazás a PHARMINDEX adatokon alapuló gyógyszer-információs tudástár. Android és iOS operációs rendszerű készülékeken érhető el jelenleg. Minden információ elfér a zsebében, mindig, mindenhol.

A PHARMINDEX Mobil telepítési és használati útmutatót innen töltheti le: PHARMINDEX Mobil használati útmutató

Próbálja ki termékünket minta-adatbázissal, mely ingyen letölthető (de PHARMINDEX regisztráció szükséges):

Android – Google Play Áruház
iOS – Apple iTunes App Store

Amennyiben nincs még PHARMINDEX regisztrációja, itt létrehozhat egyet: https://account.pharmindex.hu

A teljes adatbázis és havonkénti frissítés előfizetéssel érhető el.

db

Értékes támogatás a receptfelírás pillanatában!

Az okos készüléket használó egészségügyi dolgozók aránya az elmúlt években folyamatosan emelkedett, így a PHARMINDEX kifejlesztette azt a mobil alkalmazást, mellyel a gyógyszer-információ adatelérési ideje minimálisra csökkenthető.
 • Havonta frissülő adatbázis
 • Mindig a legaktuálisabb információ
 • Könnyen kezelhető
 • Bárhonnan hozzáférhető
 • Interakció vizsgálat
 • Használatához nem szükséges internet kapcsolat
Az alkalmazás (a hozzá kapcsolódó, havi frissítéssel) a következő módon tudja segíteni Önt munkájában:
 • Teljes gyógyszerkincs, mely az összes forgalomban levő vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszer adatait tartalmazza (főbb adatok, rövidített leírás és teljes alkalmazási előirás, árinformáció, gyártó, stb.)
 • Gyógyászati segédeszközök, tápszerek, étrend-kiegészítők elérhető információi
 • Gyors keresési lehetőség szakmai szempontok alapján: gyógyszernév, hatóanyag, ATC kód, BNO-kód, eü. jogcím, külalak, gyártó szerint
 • Az alkalmazás egyedülálló képessége, hogy pillanatok alatt ellenőrizheti gyógyszerek egyidőben való szedésekor fellépő esetleges interakciókat.
 • Dopping-lista (minden doppinglistán szereplő szer esetén figyelmeztetés jelenik meg a gyógyszer mellett).
 • Gyógyszer-alkalmazás terhességben, szoptatáskor, idős korban, vese- és/vagy májelégtelenségben: jelzések a biztonságos gyógyszer-alkalmazás érdekében.
Megrendeléshez regisztráció és belépés szükséges. Figyelem! A PHARMINDEX Mobil használatához rendszer követelmény az Android 4.3 vagy magasabb, iOS esetén az iOS 9 vagy magasabb verziószámú operációs rendszer. Az előző időszakra vonatkozó előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek névreszólóan felajánljuk a soronkövetkező időszaki előfizetést kiemelt kedvezménnyel*.
*Előfizetés megújítási lehetőséggel, így a kedvezménnyel azon felhasználóink élhetnek, akik az előző időszakra vonatkozóan rendelkeznek előfizetéssel és előfizetésük folyamatos. Az előfizetés megújításaként leadott megrendelésekre vonatkozó jogosultságot a Vidal Next Kft. minden esetben ellenőrzi. Amennyiben a Vevő nem jogosult a kedvezményre, úgy a Vidal Next Kft. a megrendelést a megfelelő normál áras termékre vezeti át, erről a Vevőt értesíti.

Ha nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 8 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!