HÍREK

Már elérhető a Google Play Áruházban a PHARMINDEX Mobil Android új verziója, melyet a mai napon publikáltunk. Előfizetőink számára, akiknek már van telepítve PHARMINDEX Mobil Android alkalmazás a készülékükön, szintén letölthető a frissítés. A telepítéshez legalább Android 5.0 operációs rendszer szükséges.

 

A mobilapplikáció megújulásával a kezelőfelület letisztult és átlátható, a keresések egyszerűek és hatékonyak lettek, illetve az adatbázis-frissítések gyors letöltése jellemző.

 

Az alkalmazás használata a PHARMINDEX regisztrációs rendszeren alapszik: a felhasználó bejelentkezését követően az alkalmazás az előfizetés lejártáig szinte automatikusan működik és frissül, illetve megújítás esetén is fennakadás nélkül lehet használni a megújult PHARMINDEX Mobilt. Az alkalmazás újdonsága, hogy most gyógyszerek mellett a gyógyászati segédeszközök, tápszerek és étrend-kiegészítők adatai is elérhetők.

 

Próbálja ki termékünket minta-adatbázissal, mely ingyen letölthető:

Android – Google Play Áruház

 

A könnyű kezelés lehetővé teszi többek között a név, hatóanyag, gyártó, ATC- és BNO-kód, a gyógyszer külalakja, illetve egészségügyi jogcím szerinti gyors keresést. A PHARMINDEX Mobil menüsora a képernyő bal felső sarkában található menü gomb segítségével hívható elő, így a gyors keresés és a kedvenc termékek mindig könnyen elérhetők maradnak.

 

További részletek itt olvashatók: https://www.pharmindex.hu/termek/pharmindex-mobil/

A PHARMINDEX Mobil iOS verziójának új változata is hamarosan várható.