TERMÉKEK

NYOMTATOTT KIADVÁNYOK

A PHARMINDEX nyomtatott kiadványok 1993 óta jelennek meg rendszeresen.

A Kompendium 1998-2008 között az Országos Gyógyszerészeti Intézet hivatalos kiadványa volt. Mára olyan mértékben megnövekedett a megjelentetendő gyógyszer-információ mennyisége, hogy nyomtatott formában nem lehetséges a publikálás.

A hivatalos alkalmazási előírások gyűjteményének szerepét a PHARMINDEX portfólióban a digitális kiadványok vették át.

A PHARMINDEX Zsebkönyv évente kétszer lát napvilágot, ez az egyetlen Magyarországon elérhető nyomtatott gyógyszer-információs kiadvány.

Könnyű használata és áttekinthető felépítése okán nagy népszerűségnek örvend.

Ügyfeleinknek kedvezményes előrendelési lehetőségeket biztosítunk és névreszóló kiemelt kedvezményekkel segítjük elő termékeink és szolgáltatásaink éveken átnyúló folyamatos használatát.

PHARMINDEX Zsebkönyv

PHARMINDEX Zsebkönyv

Megrendelhető a PHARMINDEX Zsebkönyv 2024/1-es kiadása.

 

Magyarországon az egyetlen nyomtatott gyógyszer-információs kiadvány.

Gyors tájékozódáshoz az Ön asztaláról sem hiányozhat! 

 

Tovább >>

PHARMINDEX BNO-kódok

PHARMINDEX BNO-kódok

Hasznos kiadvány a PHARMINDEX-sorozatban.

 

Tartalmazza a Magyarországon elfogadott BNO-kódokat könnyen áttekinthető formában.

 

A PHARMINDEX Zsebkönyv megrendelői kiemelten kedvezményes áron rendelhetik meg.

 

 

 

Tovább >>

PHARMINDEX Helyettesíthetőség

PHARMINDEX Helyettesíthetőség

Félévente aktualizált e-book a PHARMINDEX-sorozatban.

 

Áttekinthető táblázatban, összehasonlítható árakkal mutatja be a gyógyszerész által egymással helyettesíthető, azaz az OGYÉI által egyenértékűnek nyilvánított készítményeket.

 

A PHARMINDEX Zsebkönyv megrendelői részére ajándékként adjuk.

 

 

 

Tovább >>

DIGITÁLIS TERMÉKEK

A PHARMINDEX az egészségügyi szolgáltatások és gyógyszer-informatikai területen mindig élen járó technológiák alkalmazásával érhető el a szakemberek számára. Adatbázisaink számos orvosi szoftverben megtalálhatók, és saját digitális kiadványaink is rendelkezésre állnak.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a mindennapi gyógyító munka során az orvosokhoz, gyógyszerészekhez és más egészségügyi szakemberekhez, valamint a gyógyszer-igazgatásban és kereskedelemben dolgozók számára könnyen hozzáférhető, korszerű formában jussanak el a legaktuálisabb gyógyszer-információk megfelelően összegyűjtve, rendszerezve, szintetizálva és hasznos döntéstámogató tudással kiegészítve.

PHARMINDEX PLUS

PHARMINDEX Plus

A PHARMINDEX PLUS egy teljes asztali gyógyszer-információs tudástár. Telepíthető és frissíthető. A PHARMINDEX PLUS DRIVE hordozható, pendrive-on érhető el, adatbázisa a pendrive-on frissíthető, így bármikor szabadon használható. A PHARMINDEX PLUS NET intézmények, csoportpraxisok számára optimális hálózatos verzió; a kívánt felhasználószám megadásával, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

 

Tovább>>

PHARMINDEX Mobil

PHARMINDEX Mobil

PHARMINDEX Mobil alkalmazás a PHARMINDEX adatokon alapuló gyógyszer-információs tudástár. Android és iOS operációs rendszerű készülékeken érhető el jelenleg. Minden információ elfér a zsebében, mindig, mindenhol.

 

Tovább>>

PHARMINDEX Mobil Pharma

PHARMINDEX Mobil Pharma

PHARMINDEX Mobil adatbázis esetenkénti speciális kiadása. Egyedi termékkör, változó időtartamú előfizetés.

 

Tovább>>

PHARMINDEX Online

PHARMINDEX Online

Egészségügyben dolgozó orvosoknak, gyógyszerészeknek, gyógyszereket kezelő egészségügyi dolgozóknak a PHARMINDEX Online felhasználása ingyenes, regisztrációhoz kötött. A PHARMINDEX Online gyógyszer-információs és orvosszakmai portál elérhetősége: PHARMINDEX Online.

 

Tovább>>

KORÁBBI TERMÉKEK

PHARMINDEX Tápszerindex

PHARMINDEX Tápszerindex

Egyedülálló kiadvány a csecsemő- és szondatápszerek, valamint egyéb speciális tápszerkészítmények leírásával. A 2019-es kiadás elfogyott. A következő kiadás tervezett megjelenése 2023.

 

Tovább >>

PHARMINDEX Kompendium

PHARMINDEX Kompendium

A Magyarországon forgalomban levő gyógyszerek hivatalos alkalmazási előírásának gyűjteménye.
Utolsó megjelenés időpontja: 2011. június 20.

 

Tovább>>

Kompendium CD-ROM

Kompendium CD-ROM

Évente megjelenő digitális kiadvány a hivatalos gyógyszer-alkalmazási előírások gyűjteményével. A PHARMINDEX Kompendium és a Gyógyszer Kódex utódja. A CD-ROM a meghajtóba helyezve közvetlenül használható, telepítésre nincs szükség.

 

 

Étrend-kiegészítők 2013

Étrend-kiegészítők 2013

Elsőként nyomtatásban megjelenő áttekintő kiadvány az étrend-kiegészítők gazdag kínálatáról. Elsősorban gyógyszerészeknek és más egészségügyi szakembereknek, valamint szépségápolási és egészségmegőrző terméket árusító kereskedelmi vállalkozások munkatársainak szánjuk.