PHARMINDEX Zsebkönyv

4 200 Ft4 760 Ft + ÁFA

A jelenleg aktuális kiadás a PHARMINDEX Zsebkönyv 2018/2 őszi, JUBILEUMI 50. kiadása. Itt megrendelhető.

Az előző kiadásra vonatkozó megrendeléssel rendelkező ügyfeleinknek névreszólóan felajánlottuk az új kiadás megrendelését kiemelt kedvezménnyel*.

PHARMINDEX Zsebkönyv könnyen használható gyógyszer-információs kiadvány a Magyarországon forgalomban levő gyógyszerek rövidített leírásával és a receptíráshoz szükséges legfontosabb adatokkal. Félévente jelenik meg, minden évben május és november elején.

 

 

db

A PHARMINDEX Zsebkönyv 2018/2-es, JUBILEUMI 50. kiadása október 29-én jelent meg. Tartalmazza az aktuális ár- és szakmai adatokat, valamint az újonnan forgalomba kerülő készítményeket. Az orvosok és gyógyszerészek 90%-a ismeri és 85%-a használja vagy használta. Megtalálható benne
  • a Magyarországon forgalomban levő gyógyszerek rövidített leírása,
  • árak,
  • támogatás,
  • rendelhetőség és a
  • receptfelíráshoz szükséges BNO-kódok.
Korábbi megrendelőinket minden kiadás megjelenése előtt névreszólóan értesítjük kiemelten kedvezményes* ajánlatunkról. A következő kiadás, a 2019/1-es kötet 2019. május elején várható.
* Azon ügyfeleink részesülhetnek a kiemelt kedvezményben, akik folyamatos megrendelőink, vagy korábbi megrendelésüket megújítják a soron következő PHARMINDEX Zsebkönyv megrendelésével. Az előfizetés megújításaként leadott megrendelésekre vonatkozó jogosultságot a Vidal Next Kft. minden esetben ellenőrzi. Amennyiben a Vevő nem jogosult a kedvezményre, úgy a megrendelést a megfelelő normál áras termékre vezetjük át, és erről a Vevőt értesítjük. Abban az esetben, ha a Vevő megrendelésének ellenértékét nem fizeti be a megrendeléstől számított 15 napon belül, úgy a megrendelt termék rendelkezésre tartásától a Vidal Next Kft. elállhat.

Ha nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 8 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!