PHARMINDEX Zsebkönyv

4 300 Ft4 760 Ft + ÁFA

A PHARMINDEX Zsebkönyv 2019/2 kiadása hamarosan megjelenik, már megrendelhető. Magyarországon ez az egyetlen nyomtatott gyógyszer-információs kiadvány. Gyors tájékozódáshoz az Ön asztaláról sem hiányozhat!

PHARMINDEX Zsebkönyv könnyen használható gyógyszer-információs kiadvány a Magyarországon forgalomban levő gyógyszerek rövidített leírásával és a receptíráshoz szükséges legfontosabb adatokkal. Félévente jelenik meg, minden évben április és október végén.

 

 

db

A PHARMINDEX Zsebkönyv 2019/2-es új kiadása hamarosan megjelenik, már megrendelhető. Tartalmazza az aktuális ár- és szakmai adatokat, valamint az újonnan forgalomba kerülő készítményeket. Az orvosok és gyógyszerészek 90%-a ismeri és 85%-a használja vagy használta. Megtalálható benne
  • a Magyarországon forgalomban levő gyógyszerek rövidített leírása,
  • árak,
  • támogatás,
  • rendelhetőség és a
  • receptfelíráshoz szükséges BNO-kódok.
Korábbi megrendelőinket minden kiadás megjelenése előtt névreszólóan értesítjük kiemelten kedvezményes* ajánlatunkról.
* Azon ügyfeleink részesülhetnek a kiemelt kedvezményben, akik folyamatos megrendelőink, vagy korábbi megrendelésüket megújítják a soron következő PHARMINDEX Zsebkönyv megrendelésével. Az előfizetés megújításaként leadott megrendelésekre vonatkozó jogosultságot a Vidal Next Kft. minden esetben ellenőrzi. Amennyiben a Vevő nem jogosult a kedvezményre, úgy a megrendelést a megfelelő normál áras termékre vezetjük át, és erről a Vevőt értesítjük. Abban az esetben, ha a Vevő megrendelésének ellenértékét nem fizeti be a megrendeléstől számított 15 napon belül, úgy a megrendelt termék rendelkezésre tartásától a Vidal Next Kft. elállhat.

Ha nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 8 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!