PHARMINDEX Tápszerindex

3 440 Ft3 810 Ft + ÁFA

Egyedülálló kiadvány a csecsemő- és szondatápszerek, valamint egyéb speciális tápszerkészítmények leírásával. Már tartalmazza az új jogszabályok szerinti változásokat.

A megjelenés időpontja: 2019. október 4. Most kedvezményesen előrendelhető.

A készítményeket a kötet fejezetekre tagolva mutatja be:

  • Anyatej-helyettesítő és anyatej-kiegészítő tápszerek
  • Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek
  • Tápszernek nem minősülő, tejalapú (gyermek) italporok és egyéb termékek

db

Minden olyan tápszer-készítmény leírása megtalálható, melyek az érvényes nyilvántartásoknak és a gyártók/forgalmazók nyilatkozatainak megfelelően forgalomban vannak. A könyv használatának megkönnyítése és a készítmények gyorsabb áttekintése érdekében az általános jellegű tudnivalókat a bevezető részben, a tápszereket pedig rendeltetésük, illetve besorolásuk szerinti táblázatban foglaljuk össze, amely kiegészítésként oldalszámot is tartalmaz, utalva a készítmény leírásának helyére. A leírások fejezetekben, a termékeket rendelő szakemberek terápiás érdeklődésének megfelelően jelennek meg.
A termékleírások tartalma:  Jelleg, fő jellemzők, egyéb sajátosságok, javallat, alkalmazási meghatározások, összetevők (összetétel 100 ml-re), energia, ozmolaritás, alak, ízesítés, csomagolás, valamint árak, támogatás.

Ha nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 8 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!