Étrend-kiegészítők 2013

2 400 Ft + ÁFA

Elsőként nyomtatásban megjelenő áttekintő kiadvány az étrend-kiegészítők gazdag kínálatáról. Elsősorban gyógyszerészeknek és más egészségügyi szakembereknek, valamint szépségápolási és egészségmegőrző terméket árusító kereskedelmi vállalkozások munkatársainak szánjuk.

A kiadvány gyógyszertárakban dolgozó gyógyszerészek számára ingyenes, a postaköltséghez történő 500 Ft-os hozzájárulást kérjük mindössze.

Egyéb érdeklődők számára a kiadvány ára: 2400 Ft + ÁFA.

Megjelenés: 2013. szeptember.

Jelenleg nem rendelhető.

Elfogyott

Kiadványunkban többféle megjelenésű termék-információ található. Igyekeztünk minden zöld pipával jelölt termék gyártójával felvenni a kapcsolatot, és a termék forgalmi státuszáról információt szerezni. Ha egy termékről a gyártó vagy a forgalmazó úgy tájékoztatott minket, hogy az forgalomban van, akkor fejléccel, a legfőbb adatokkal megjelenik a termék. Az ezen a körön kívül eső termékekről nem teszünk említést. Az így forgalomban levőnek tekintett termékek közül azok, ahol a gyártó és a forgalmazó szponzorációjával támogatta a termék részletes ismertetésének megjelenését fényképpel vagy anélkül, ott teljes terjedelemmel megjelennek a standardizált és egységes elvek mentén szerkesztett leírások, amely szándékunk szerint bizalmat épít és eligazít a mindennapi gyógyszerész/eladó – beteg/vásárló találkozások során. A legutóbbi kiadás megjelenési időpontja 2013. szeptember 11-e volt, jelenleg nem rendelhető. Tekintettel a termékkör igen nagymértékű és állandó változására, adatbázisainkban folyamatosan törekszünk a változásokat követni.

Ha nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 8 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!