Regisztrációja után Ön
a) vásárlási jogosultsággal rendelkező felhasználója lesz a PHARMINDEX portfóliót bemutató oldalnak, ill. amennyiben arra jogosult, egyúttal
b) egy zárt szakmai jogosult kör számára fenntartott gyógyszer-információs (PHARMINDEX Online) illetve továbbképző portál (MEDIMAGISTER) felhasználójává válik.

Az elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, hogy a regisztrációs űrlapon jelölt adatokat pontosan megadja, és egyben hozzájáruljon, hogy ezen adatokat mi kezeljük.

Az Ön által megadott e-mail címet egyedi azonosítóként használjuk, ezért az általunk kiküldött megerősítő e-mailre 24 órán belüli válaszadás szükséges. Ennek elmaradása esetén a honlapokhoz való hozzáférést nem tudjuk aktiválni.

Expediáló gyógyszertári szakasszisztensek és gyógyszeripari szakemberek, valamint egyéb lehetségesen jogosult szakember esetén a PHARMINDEX Online, illetve a Medimagister oldalhoz való hozzáférés egyedi elbírálás alapján kerül beállítása.

Ön regisztrációjával hozzásegít minket ahhoz, hogy mindig a legmegfelelőbb információt bocsássuk rendelkezésére, valamint, hogy cégünk a fejlesztéseket a legmegfelelőbb módon tudja folytatni. Az oldalak látogatottságáról, a felhasználók online aktivitásáról összefoglaló statisztikákat készítünk, melyek eredményét rendszeresen nyilvánosságra hozzuk.

Az Ön pontos adataira szükség van abban az esetben is, ha Ön Medimagister továbbképző kurzust végez el – hiszen ezen adatokkal küldünk jelentést az egyetemek felé és ez a feltétele a kreditpontok jóváírásának.

Regisztrációja révén Ön tudomásul veszi, hogy személyes adatai kezeléséről a weboldal láblécében lévő kapcsolat menüponton keresztül bármikor tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti azok helyesbítését és törlését.

A www.pharmindex-online.hu, a www.pharmindex.hu, illetve a www.medimagister.hu honlapon lévő tartalmakat a felhasználók csak és kizárólag saját célra használhatják, információt a Vidal Next Kft. hozzájárulása nélkül nem hozhatnak nyilvánosságra. A felhasználók nem jogosultak a fenti honlapokon található információ terjesztésére vagy továbbértékesítésére. A fenti honlapokon szereplő adatok, lekérdező rendszer, illetve kapcsolódó software és grafikai elemek szerzői jog által védettek; ezek részben vagy egészben történő lemásolása, az adatok bármilyen rendeltetésszerű használattól való eltérő célú vagy módú felhasználására, illetőleg manipulálására, illetve a programok visszafejtésre valamint módosítására tett kísérletek (amennyiben a Vidal Next Kft. ezeket előzetesen írásban nem engedélyezte) tiltottak, és polgári peres, vagy büntetőjogi eljárás kezdeményezést vonhatják maguk után-

Ön a regisztrációjával (megfelelő jogosultság esetén) az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosult:

  • a www.pharmindex-online.hu gyógyszer-információs honlap használata
  • a www.pharmindex.hu kiadvány-ajánló és -megrendelő honlap használata
  • a www.medimagister.hu továbbképző honlap használata
  • PHARMINDEX-Online hírlevél
  • PHARMINDEX hírlevél
  • Medimagister hírlevél
  • MediMail hírlevél
  • e-mail hírek