weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű.

A Kiadó a weboldalon található valamennyi információ közzététele során a lehető legnagyobb gondossággal jár el, ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a forrásadatok és a weboldalon található információk között.

Tekintettel a weboldal informatív jellegére, a Kiadó elhárít mindennemű, a weboldalon található adatokkal kapcsolatos felelősséget. A felhasználó a weboldal használatával figyelembe veszi a korlátozott felelősségből eredő hátrányokat, és kifejezetten úgy tekinti, hogy e hátrányokat megfelelően ellentételezik a weboldal előnyei (különös tekintettel annak ingyenességére).

A regisztráció során kért, valós adatok megadásával arra jogosult felhasználó jogot szerez a www.PHARMINDEX-Online.hu és www.medimagister.hu oldalainak rendeltetésszerű használatára, de a felhasználó nem jogosult annak továbbértékesítésére, terjesztésére, vagy áruba bocsátására.

A weboldal üzemeltetője, az adatok tulajdonosa jogot formál arra, hogy a nem valós adatokkal regisztráló felhasználót kizárja a weboldal használatából.

A kiadó oldalai teljes egészében – a reklámokkal, hirdetésekkel együtt – szerzői jogvédelem alatt állnak.

Az oldalon megjelenő tartalmak a Vidal Next Kft. szellemi terméke, a felhasználók nem jogosultak az itt található információ terjesztésére vagy továbbértékesítésére.

A www.PHARMINDEX.hu, a www.PHARMINDEX-Online.hu és a www.medimagister.hu oldalain található adatok, a lekérdező rendszer, a hozzá kapcsolódó software-ek és grafikai elemek szerzői jog által védettek; ezek részben, vagy egészben történő másolása, az adatok bármilyen, a rendeltetésszerű használattól eltérő célú vagy módú felhasználására illetőleg manipulálására, a programok visszafejtésére valamint módosítására tett kísérletek (amennyiben a Vidal Next Kft. ezeket előzetesen írásban nem engedélyezte) tiltottak, és polgári peres, valamint büntető eljárás kezdeményezését vonhatják maguk után.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Jelen weboldalon hirdetések előfordulhatnak. A hirdetések közzétételekor a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el és szakembereink szakmai meggyőződésével összhangban levő információkat jelentetünk meg oldalainkon, illetve hirdetési anyagokban.

Copyright Vidal Next Kft. 1994-2017. Minden jog fenntartva!

(Utolsó módosítás: 2017. június 30.)