HÍREK

Megjelent a PHARMINDEX Plus számítógépes gyógyszer-információs alkalmazás új verziója. Egy hosszan tartó fejlesztési folyamat végére érve, teljesen megújult az alkalmazás és az adatbázis frissítésének folyamata: lényegesen egyszerűbbé és könnyebbé vált az aktuális adatbázis letöltése.

A program használata az új PHARMINDEX regisztrációs rendszerre épül, a felhasználó bejelentkezése után szinte automatikusan működik az alkalmazás az előfizetési időtartam végéig. Megújítás esetén sincs teendő, az alkalmazás gördülékenyen működik tovább az új időszakban ismét.

 

Töltse le az új alkalmazást! >>

 

Számos új funkció és áttekinthetőbb kezelőfelület áll a felhasználók rendelkezésére, melyek közül az egyik legfontosabb a kétféle választható nyitóoldal. Az egyik esetben a terméklista a megszokott módon a baloldalon, a termékadatlap pedig a képernyő baloldalán jelenik meg (ez a "régi nyitóoldal" néven választható), míg a másik esetben a termékek kiemelt adatai táblázatos formában jelennek meg egymás alatt, így több termék összehasonlítása válik lehetségessé különböző keresési csoportokban.