Megújult a PHARMINDEX Plus

Megjelent a PHARMINDEX Plus számítógépes gyógyszer-információs alkalmazás új verziója. Egy hosszan tartó fejlesztési folyamat végére érve, teljesen megújult az alkalmazás és az adatbázis frissítésének folyamata: lényegesen egyszerűbbé és könnyebbé vált az aktuális adatbázis letöltése.

A program használata az új PHARMINDEX regisztrációs rendszerre épül, a felhasználó bejelentkezése után szinte automatikusan működik az alkalmazás az előfizetési időtartam végéig. Megújítás esetén sincs teendő, az alkalmazás gördülékenyen működik tovább az új időszakban ismét.


Számos új funkció és áttekinthetőbb kezelőfelület áll a felhasználók rendelkezésére, melyek közül az egyik legfontosabb a kétféle választható nyitóoldal. Az egyik esetben a terméklista a megszokott módon a baloldalon, a termékadatlap pedig a képernyő baloldalán jelenik meg (ez a “régi nyitóoldal” néven választható), míg a másik esetben a termékek kiemelt adatai táblázatos formában jelennek meg egymás alatt, így több termék összehasonlítása válik lehetségessé különböző keresési csoportokban.