PHARMINDEX Mobil

PHARMINDEX Mobil

9 990 Ft14 190 Ft + ÁFA

A PHARMINDEX® Mobil alkalmazás a PHARMINDEX adatokon alapuló gyógyszer-információs tudástár. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerű - Androidos okostelefon/Androidos Tablet illetve iPhone/iPad - készülékeken érhető el jelenleg. A PHARMINDEX Mobil telepítési útmutatót innen töltheti le: PHARMINDEX Mobil telepítési útmutató Próbálja ki termékünket minta-adatbázissal, mely ingyen letölthető:

PHARMINDEX Mobil Google Play Android - Google Play Áruház
PHARMINDEX Mobil App Store iOS - Apple iTunes App Store
A teljes adatbázis és havonkénti frissítés előfizetéssel érhető el.

Kiürítés

Leírás

Az okos készüléket használó egészségügyi dolgozók aránya az elmúlt években folyamatosan emelkedett, így a PHARMINDEX kifejlesztette azt a mobil alkalmazást, mellyel a gyógyszer-információ adatelérési ideje minimálisra csökkenthető.

  • Havonta frissülő adatbázis
  • Mindig a legaktuálisabb információ
  • Könnyen kezelhető
  • Bárhonnan hozzáférhető
  • Interakció vizsgálat
  • Használatához nem szükséges internet kapcsolat

Értékes támogatás a receptfelírás pillanatában!

Az alkalmazás (a hozzá kapcsolódó, havi frissítéssel) a következő módon tudja segíteni Önt munkájában:

  • Teljes gyógyszerkincs, mely az összes forgalomban levő vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszer adatait tartalmazza (főbb adatok, teljes alkalmazási előirat, árinformáció, gyártó, stb.)
  • Gyors keresési lehetőség az adatokon szakmai szempontok alapján: gyógyszernév, ATC kód, indikáció, hatóanyag, segédanyag, gyógyszerforma, gyártó szerint
  • Az alkalmazás egyedülálló képessége, hogy pillanatok alatt ellenőrizheti gyógyszerek egyidőben való szedésekor fellépő esetleges kölcsönhatásokat, interakciókat.
  • Dopping-lista (minden doppinglistán szereplő szer esetén, figyelmeztetés jelenik meg a gyógyszer mellett).

Megrendeléshez regisztráció és belépés szükséges.

Folyamatos megrendelés esetén 30% kedvezményt adunk.
Folyamatos előfizetés esetén az első előfizetés lejárta előtt 1 hónappal díjbekérőt küldünk a következő időszakra, melynek befizetése után beállítjuk az újabb előfizetést.
Abban az esetben, ha Vevő megrendelését kedvezményes folyamatos opcióval adta le, de a második rendelés vételárát nem fizeti meg, Vidal Next Kft. a korábban érvényesített kedvezményt visszavonja és az alábbi összegekről bocsájt ki számlát:
PHARMINDEX Mobil esetén a kedvezmény visszavonás díja: 5 000 Ft + ÁFA

penzvisszafizetesi_garanciaHa nem találja elég hasznosnak valamely PHARMINDEX termékünket, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 20 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes árát.

Várakozás nélkül. Kérdések nélkül. Kockázat nélkül!

Egyéb információ

PHARMINDEX Mobil

PHARMINDEX Mobil Android – (1 éves frissítéssel), PHARMINDEX Mobil iOS – (1 éves frissítéssel), PHARMINDEX Mobil Android kedvezményes folyamatos előfizetés, PHARMINDEX Mobil iOS kedvezményes folyamatos előfizetés

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.