A PHARMINDEX weboldal mellett elindult a PHARMINDEX Online portál orvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi szakdolgozóknak.
  • Gyógyszer információk
  • Szakmai irányelvek
  • Közlemények
  • Cikkek
  • Új funkciók
A PHARMINDEX oldalon ennek megfelelően hamarosan nem lesznek elérhetők gyógyszerrel kapcsolatos adatok, itt elsősorban kiadványainkat ismerheti meg, illetve rendeléseit intézheti. Javasoljuk, hogy szakmai információkért a PHARMINDEX Online oldalt keresse fel. Ha Ön már regisztrált felhasználó, belépési adatait változatlanul alkalmazhatja az új oldalon.

Gyógyszer-információkért, kérjük, keresse fel a PHARMINDEX Online oldalt.

Kiadványok információiért kattintson a következő linkre: PHARMINDEX kiadványaink

Megrendeléshez, kérjük, jelentkezzen be:

Email:

Jelszó:

Jegyezzen megRegisztráció
Elfelejtette jelszavát?
www.egeszsegkalauz.hu
Regisztrációhoz kattintson!
Folyamatos tájékoztatás az OEP gyógyszertörzs változásairól Teljes körű gyógyszeradatbázis az alkalmazási előírások és betegtájékoztatók szövegével, rendelhetőségi- és árinformációkkal Vaccina, tápszer, gyógytermék leírások Valid szakmai listák: BNO-kód, laborértékek, dopping lista, tápanyag táblázat Folyamatosan frissített egészségügyi hírek magyar és angol nyelven, Magyarországon egyedül nálunk a PRNewsWire-től Akát 20 kreditpontot érő, tematikusan rendezett szakmai irányelvek Kórházkereső rendszer Kéthetente megjelenő MediMail hírlevél friss gyógyszerinformációval, hírekkel, kulturális ajánlatokkal Nyomtatott és elektronikus kiadványaink online megrendelése